Talli

KYSY VAPAANA OLEVISTA KARSINAPAIKOISTA!

Loimien pesupalvelu ympäri vuoden. Fleecet, coolerit ja villaloimet 5e/kpl, sade- ja toppaloimet 8e/kpl. Isommissa määrissä pyydä "könttätarjous". Pinteleissä, patjoissa, silatyynyissä, satulahuovissa yms hinnoitus määrän ja materiaalin mukaan.


Sikatalouden tultua tiensä päähän, vapautui katonalustaa uusiokäyttöön. 1990-luvulla rakennettua emakkosikalaa alettiin muuntamaan talliksi syksyllä 2009. Siivous ja purkutöiden jälkeen päästiin keväällä 2010 maalaamaan pintoja ja valamaan uusi lattia. Tämän jälkeen alettiin muuraamaan karsinoita niin, että 2010 syksyllä saatiin valmiiksi 4 uutta karsinaa. Rakennusurakka on välillä siirtynyt tallista tuvan puolelle, mutta loputkin karsinat saatiin valmiiksi syksyllä 2013.

Tallissa on erillinen rehuvarasto sekä toimenpiteitä, ultrausta ja siemennystä varten pakkopilttuu. Lämmityskeskusremontin yhteydessä talliin asennettiin juoma-automaatit, joihin tulee kylmän sään aikaan +37 asteinen juomavesi. Tallista löytyy ilmanvaihto- ja lämmityspuhallin sekä pesupaikka.
*neljä 3,3 x 3,5 m tamma-varsa yhdistelmälle suunniteltua karsinaa
*kolme 3,3 x 3, m varsakarsinaa
*yksi 3,3 x 4,6 m varsomiskarsina

Keväällä 2014 tilasimme USA:sta Breeder Alertilta varsomishälyttimen johon olemme olleet todella tyytyväisiä. Lisäksi neljällä ip-kameralla pystymme valvomaan tallin tapahtumia tabletilla ja puhelimen kautta 24/7.

Kuvaa tallilta

Siemennys- ja hoitotilan remontti saatu päätökseen